ul. Tone Hadžića 19, Novi Sad | +381 63 50 50 80 | +381 62 562 562 | info@dreamhome.rs

ZAVRŠETAK RADOVA 01.02.2019.

banner-image

Dream Home vila

Home > opis vile

Dodatne

prostorije

Stanarska ostava

od 45m2 smeštena je u suterenu vile. Poseduje chute laundry sistem za odlaganje, pranje i sušenje veša. Takođe, ostava ima grejanje, vodu i struju kao i pruža veliku količinu dodatnog prostora gde možete odložiti stvari koje Vam trenutno nisu neophodne. Ovde možete odložiti bicikl, kolica, garderobu... Veliki prostor i funkcionlnost ostave Vam pružaju mnogo opcija za još udobniji život.

house-image

Chute laundry system

Chute Laundry Sistem- funkcioniše tako što se iz Vašeg stana, veš ubacuje kroz otvor kojim dospeva do određenog mesta u ostavi, koja je u suterenu, u kojoj se nalaze veš mašina i mašina za sušenje veša.

Ovakav sistem odlaganja veša sprečava njegovo nagomilavanje u Vašem stanu i garantuje visok stepen bezbednosti.

Centralni usisivač

Centralni usisivač – novi koncept usisavanja doma! Centralni usisivač je postavljen u ostavi, i sistemom specijalnih PVC cevi instaliranih u objektu, povezan je sa strateški postavljenim utičnicama za usisno crevo kojim se vrši usisavanje. Prljavština putem cevovoda odlazi do centralnog usisivača. Izuzetno efikasno usisavanje, jednostavno korišćenje i minimalna buka su samo neke od prednosti ovakvog načina usisavanja.

Giardino

Koncept Giardino je krovni terasni prostor površine 100m2 na vrhu vile, koji pripada stanu na drugom spratu. Ukrašen zelenilom, pogodan je za relaksaciju i okupljanja.Poseduje modernu zaštitu od sunca i baštenski nameštaj, za jedinstven osećaj zadovoljstva. Giardino koncept je u otpunosti prilagodljiv želji i potrebi budućeg vlasnika, i može biti sa bezmirisnim supstratom (zamena za zemljište) ili sa veštačkom travom.

house-image

Mogućnost podesivosti temperature po sobama

Još jedna od pogodnosti u kojoj ćete sa svojom porodicom moći da uživate, jeste mogućnost biranja tačne temperature u svakoj od prostoriji stana. Smart house sistem omogućava grejanje putem termostata koji se tačno podešava na željenu temperature. Ukoliko biste želeli da dnevna soba bude zagrejana na 22°C, dečija na 25°C, a druga soba na 23°C – uz pomoć ovog funkcionalnog sistema, uživaćete u toploti i udobnosti svoga doma.

house-image

Lokacija

Smeštena u neposrednoj blizini centra, a ujedno izmeštena od gradske buke, vila se nalazi na idealnoj lokaciji kako za miran, porodični život, tako i za stanare željne dobrog provoda i razonode. Spens, kupalište Štrand, kafići, restorani i škole, smešteni u okolini, kao i blizina Bulevara Evrope i Bulevara patrijarha Pavla, čine ovo mesto jednim od najatraktivnijih u Novom Sadu. Ako ste razmišljali o najboljoj lokaciji za osnivanje svoga doma – nudimo Vam najbolje rešenje!

house-image
Smart home

Smart

Home

 

Legli ste umorni i zavalili ste se u sofu u dnevnoj sobi uživajući u zalasku sunca. Zapadate u san i pritom na jedan klik dugmeta gasite svetla, roletne i zavese se zatvaraju, svi uređaji se gase i pružaju Vam prijatnu atmosferu za san.

Vraćate se sa skijanja i očekuje Vas par sati vožnje do kuće. Sretni ste jer ste puni energije i što ste uštedeli novac jer niste grejali vašu kuću. Na jedan klik na telefonu grejanje počinje da se pali i stan čeka na vas topao i udoban.

Žurite na posao, zaboravili ste da isključite apsolutno SVE. Jednim klikom dugmeta gasite sve uređaje u stanu i "brišite na posao". Nema gubljenja vremena.

Zavalili ste se u đakuzi, gledate omiljeni tv kanal ili film, upalili ste „režim romantika“ na smart house sistmu: svetla, roletne, zavese, muzika i svi uređaji u stanu se prilagođavaju unapred zadatom režimu „smart house“ i prave ugodnu atomsferu prilagođenu Vašim željama .

amenities

Osnovne karakteristike

Spoljni zidovi su ,,sendvic,, zidovi sledeceg sloja: keramicki termo - blok (25cm), EPS ploce (10cm), mrežica i lepak sa završnim slojem od fasadnog tankoslojnog završnog maltera (tipa Bavalit i sl.) u boji u zavisnosti od položaja na fasadi. Prilikom izvodenja voditi racuna o kompatibinosti ugradenih materijala pa je preporuka da se za celu poziciju koristi sistemsko rešenje od jednog proizvoda. Zidovi sa unutrašnje strane malterisani su produžnim malterom (d=1.5cm) i boje se disperzivnom bojom u tri sloja. U sanitarnim prostorijama i kuhinjama zidovi se oblažu keramickim plocicama i klase, u kupatilima i toaletima od poda do plafona, a u kuhinjama do visine 1.50m.

Enterijer i unutrašnja obrada

Pregradni zidovi ka hodnicima su od termo bloka d=25cm, dok su pregradni zidovi izmedu prostorija unutar stana zidani od opeke u produžnom malteru d=12cm. Plafoni se takode malterišu i boje disperzivnom bojom. Podovi u sobama, trpezarijama i hodnicima su od klasicnog hrastovog parketa I klase (d=2.2cm), a u kupatilima, WC-ima, ostavama i kuhinjama od keramickih plocica I klase. Podovi na lodama su od mrazootpornih plocica (d=1cm). Stepenište i hodnici završno se obraduju granitnom keramikom. U zoni ulaza na stepeništu i rampi predvideti protivkliznu površinu.

amenities